Coaching resultat – vad kan du förvänta dig?

Vilket coaching resultat kan du förvänta dig?

Vilket coaching resultat kan du förvänta dig? Detta var något jag funderade på häromdagen.

Insikten som kom till mig var överväldigande. Tiden går så fort. Nu är det över ett år sedan jag påbörjade min resa som coach. Inget speciellt har väl hänt … Eller?

Och då kom jag att tänka på alla mina klienter. På deras resor.

Så många stora steg …

Flera har tagit steget och bytt jobb (till ett bättre!). Några har bytt yrke helt (och är nyförälskade i den nya professionen). Flera har återupptäckt sina bortglömda styrkor. Många har återupptagit sina hobbies.

Andra har insett vad som skavde i relationen. En har bestämt sig för att välja en av sina två parrelationer. Flera har bestämt sig för att satsa på sitt förhållande och är nu mer sammansvetsade än på flera år. Andra har hittat glöden i förhållandet efter en otrohetsaffär.

Cocahing resultat kan vara en bättre och starkare relation eller att komma fram till ett stort beslut

Mina klienter är riktiga hjältar: de är modiga, starka, ansvarsfulla. Det är ett ynnest att arbeta med dem!

Coaching resultat är ett resultat av ett samarbete

Alla dessa historier finns inom mig och det känns fantastiskt att ha kunnat hjälpa så många. Jag är så tacksam.

Jag är också tacksam för att de berättar för mig vad samarbetet gav dem. De vanligaste orden jag får höra efter ett coachingsamtal är ”Jag känner mig starkare och tryggare. Nu vet jag vad jag ska göra. Tack!”.

Jag brukar alltid fråga vilken känsla mina klienter lämnar samtalet med. Det vanligaste svaret är ”Lättnad och glädje”. Jag är så tacksam att de delar sina känslor och upplevelser.

Så där satt jag med min kaffekopp och kände mig överväldigad. Vilken insikt! Att det kan hända så mycket under ett år!

Undrar du vilka coaching resultat du kan förvänta dig? Låt oss ses så kan vi prata igenom just din situation och vad du vill lyckas med.

Jag är väldigt nyfiken på dig och ser fram emot att träffas!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.