Irina – en skattletare och multipotentialite

Irina Iselind - ICF-Certifierad coach ACC
Under våra coaching samtal pratar vi helt ofiltrerat om dina/era drömmar, mål och känslor.
Irina Iselind – ICF-Certifierad coach ACC

Jag är en skattletare och coach: jag försöker alltid hitta det bästa hos människor. Det finns så många guldkorn i form av styrkor och talanger som kan hjälpa individen att uppnå de mest fantastiska resultat! Som verktyg använder jag coaching där vi pratar helt ofiltrerat om dina/era drömmar, mål och känslor. Utan Filter® helt enkelt.

Det finns ett stort värde i att bolla tankar med någon vi inte känner, till exempel en coach. Då kan vi få helt nya perspektiv på våra funderingar och upptäcka våra bortglömda styrkor och äkta värderingar. Detta är möjligt eftersom vi inte behöver ta hänsyn till hur människor i vår omgivning vanligtvis ser på oss. Alla svar finns inom oss, vi måste bara våga ställa de rätta frågorna och svara ärligt och ofiltrerat. Ibland behöver vi hjälp med det, och då är coaching ett utmärkt verktyg!

Min utbildning som coach

Jag är en ICF-Certifierad coach ACC och utbildades vid CoachCompanion. Det innebär att jag har över 200 coachingsessioner i bagaget. Därutöver fortsätter jag vidareutbilda mig kontinuerligt. De senaste månaderna har jag till exempel gått kurser i motiverande samtal (MI), inre trygghet samt grupp- och teamcoaching. Jag har specialiserat mig inom familje- och parcoaching genom bland annat fördjupningskurser.

Övriga erfarenheter

Med mig i ryggsäcken har jag även erfarenheter från arbete som sjuksköterska och ingenjör, och som dotter, mamma och maka. Frånskild och omgift. Alla dessa sammanflätade erfaranheter gör att jag ser ödmjukt på livet och mina medmänniskor. Jag har många gånger fått höra från mina klienter: ”Du dömer aldrig – jag kan berätta precis vad som helst för dig!

Vem är jag när jag inte är din coach?

Jag bor i Lund med min familj och mina tre husdjur. På fritiden älskar jag att sticka och läsa, gärna med katterna i knäet. Jag gillar också att reflektera och skriva. Jag är en multipotentialite – jag är intresserad av många helt skilda saker. Och så uppskattar jag att umgås med många olika människor eftersom jag är övertygad om att vi alla kan lära varandra något.

Jag är väldigt nyfiken på dig och ser fram emot att träffas!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.