Irina

Irina Iselind

Jag är en skattletare: jag försöker alltid hitta det bästa hos människor. Det finns så många guldkorn i form av styrkor och talanger som kan hjälpa individen att uppnå de mest fantastiska resultat!

Som verktyg använder jag coachingsamtal där vi pratar helt ofiltrerat om dina drömmar, mål och känslor. Utan Filter, helt enkelt. Det finns ett stort värde i att bolla tankar med någon vi inte känner. Då kan vi få helt nya perspektiv på funderingarna och upptäcka bortglömda styrkor och äkta värderingar. Detta är möjligt eftersom vi inte behöver ta hänsyn till hur människor i vår omgivning vanligtvis ser på oss. Alla svar finns inom oss, vi måste bara våga ställa de rätta frågorna och svara ärligt och ofiltrerat. Ibland behöver vi hjälp med det, och då är coaching ett utmärkt verktyg!

Jag är en ICF-Certifierad coach ACC och utbildades vid CoachCompanion. Jag har över 100 coachingsessioner i bagaget. Jag fortsätter kontinuerligt att vidareutbilda mig. De senaste månaderna har jag till exempel gått kurser i motiverande samtal (MI), inre trygghet samt grupp- och teamcoaching.

Med mig i ryggsäcken har jag även erfarenheter från arbete som sjuksköterska och ingenjör, och som dotter, mamma och maka.

Jag bor i Lund med min familj och mina tre husdjur. På fritiden älskar jag att sticka och läsa, gärna med katterna i knäet. Och så uppskattar jag att umgås med många olika människor, eftersom jag är övertygad om att vi alla kan lära varandra något.

Jag är väldigt nyfiken på dig och ser fram emot att träffas!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.