Irina Iselind

Jag är en skattletare: jag försöker alltid finna det bästa hos människor. Det finns så många guldkorn i form av styrkor och talanger som kan hjälpa individen att uppnå de mest fantastiska resultaten!

Som verktyg använder jag mig av coaching. Samtal där man pratar helt ofiltrerat om sina drömmar, mål, känslor. Utan Filter, helt enkelt. Det finns ett stort värde i att bolla sina tankar med någon man inte känner. Då kan man få helt nya perspektiv på sina funderingar och upptäcka bortglömda styrkor och äkta värderingar. Detta är möjligt eftersom man inte behöver anpassa sig till människor i sin omgivning som är vana att se en på ett visst sätt. Alla svaren finns inom oss, vi måste bara våga ställa de rätta frågorna och svara ärligt och ofitrerat. Ibland behöver man hjälp med det, och då är coaching ett utmärkt verktyg!

Jag är en diplomerad coach och utbildades vid CoachCompanion, som är ICF ackrediterade. Under hösten fortsätter jag utbilda mig inom coachning, och siktar på certifiering i januari 2021.

Med mig har jag även efrarenheter som sjuksköterska och ingenjör, dotter, mamma och maka.

Jag bor i Lund med min familj och mina tre husdjur. På fritiden älskar jag att sticka och läsa, gärna med katterna i knäet. Och så uppskattar jag att umgås med många olika människor, eftersom jag är övertygad om att vi alla kan lära varandra något.

Jag är väldigt nyfiken på dig och ser fram emot att träffas!