Priser för coaching och parcoaching – helt Utan Filter®

Jag vet att många coacher undviker att visa sina priser på hemsidan. För mig är äkthet och öppenhet två av de viktigaste värderingarna. Det är bland annat därför som mitt företag heter Utan Filter®. Just därför känns det extra viktigt att vara transparent med mina priser på coaching. Jag erbjuder både månadsabonnemang och enstaka samtal. Notera att priserna inte skiljer sig om du kommer till mig själv eller om ni är två som önskar relations- eller parcoaching.

Första kostnadsfritt samtal

Jag erbjuder ett första kostnadsfritt samtal á ca 2 timmar (45 minuter x 2 och en paus) för att se om det finns förutsättningar för ett givande samarbete. Det gäller både för individuell coaching och parcoaching. Det viktigt att det känns helt rätt både för dig som klient och för mig som coach for att coachingen ska fungera. Efter den första sessionen planterar jag alltid ett träd som en symbol för den påbörjade resan.

Om det känns rätt, så bokar vi in efterföljande samtal. Dessa samtal är ungefär 60 minuter långa. Den rekommenderade intervallen mellan samtalen är 7–14 dagar i början och kan glesas ut i ett senare skede. Det är dessa samtal som jag benämner som ”bokade samtal” nedan.

Månadsabonnemang på coaching

Jag erbjuder månadsabonnemang. Dessa priser gäller både för individer och par. Det innebär att priserna gäller per par, dvs för er tillsammans, och då kan jag coacha er både individuellt och tillsammans (jag utgår alltid från era behov och önskemål).

  • 3.000 SEK per månad: bokade samtal
  • 4.000 SEK per månad: bokade samtal samt kontakt via mail/SMS
  • 5.000 SEK per månad: bokade samtal, kontakt via mail/SMS och möjlighet till 2 akuta vid-behov-samtal.

Ett ”akut samtal” innebär det att du kan boka ett samtal som genomförs inom 48 timmar, även om det inte finns en tillgänglig tid att boka i kalendern.

Månadsabonnemang innebär att du kan boka ett obegränsat antal sessioner per månad. Det kan jämföras med ett gymkort: vi har sessioner så ofta du önskar, orkar och har tid.

Priser ovan är inklusive moms om du är privatperson. Detta innebär att om du betalar genom företaget så är priset exklusive moms. Fakturan skickas till din mailadress och betalningsvillkor är 30 dagar.

Enstaka samtal

Önskar du/ni ha ett samtal (utan abonnemang) så kostar det 1.150 SEK inklusive moms per samtal för privatpersoner och exklusive moms för företag.

Välgörenhet och rabatt på coaching

Som nämnt, 10 procent av summan går direkt till One Tree Planted för att plantera träd. Detta har jag gjort sedan jag har börjat arbeta som coach och det kommer fortsätta vara en grundpelare för för Utan Filter®.

Jag erbjuder månadsabonnemang för individuell coaching och parcoaching.

Sist men inte minst, så erbjuder jag rabatt på priser för coaching till studerande och arbetssökande. Hör av dig så kan vi diskutera din situation och vad jag kan erbjuda just dig/er.

Sessionerna sker i centrala Lund, digitalt eller på telefon. Priserna är oberoende av var sessionerna genomförs.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.