Priser för parcoaching – helt Utan Filter®

Jag vet att många coacher undviker att visa sina priser på hemsidan. För mig är äkthet och öppenhet två av de viktigaste värderingarna. Det är bland annat därför som mitt företag heter Utan Filter®. Just därför känns det extra viktigt att vara transparent med mina priser på coaching. Jag erbjuder både paketlösningar, Relationscheck® och enstaka samtal som tillägg.

Ett första kostnadsfritt samtal

Jag erbjuder ett första kostnadsfritt samtal på cirka 30 minuter (men vi bokar in en timme för att ha marginaler) för att se om det finns förutsättningar för ett givande samarbete. Det gäller både för individuell coaching och parcoaching. Det är viktigt att det känns helt rätt både för dig som klient och för mig som coach. Efter det första samtalet planterar jag alltid ett träd som en symbol för den påbörjade resan.

Om det känns rätt för oss alla, bokar vi in fler samtal enligt paketlösningarna nedan. Dessa samtal är ungefär 40 minuter långa. Det rekommenderade intervallet mellan samtalen är 7–14 dagar i början och kan anpassas efter era behov.

Paket

Jag erbjuder tre olika paket. Mer information om paketen hittar du här. Dessa priser gäller både för individer och par. Det innebär att priserna gäller per par, det vill säga för er tillsammans, och då kan jag coacha er både individuellt och tillsammans (jag utgår alltid från era behov och önskemål). Ett samtal räknas som en samtalstimme, oavsett om ni kommer tillsammans eller enskilt.

  • Upptäcka-paketet: 5 samtal – 6.995 kr
  • Förändra-paketet: 8 samtal – 9.995 kr
  • Fördjupa-paketet: 14 bokade samtal, och möjlighet till ett akut samtal – 14.995 kr

Ett ”akut samtal” innebär att du kan boka ett samtal som genomförs inom 48 timmar, även om det inte finns en tillgänglig tid att boka i kalendern.

Priserna ovan är inklusive moms om du är privatperson. Detta innebär att om du betalar genom företaget så är priset exklusive moms. Fakturan skickas till din mailadress och betalningsvillkor är 30 dagar. Summan kan delbetalas.

Relationscheck®

Två sessioner, cirka 2 timmar per tillfälle (45min x 2, med en paus emellan). Priset är 4.995 kr per par för dessa två sessioner. Mer information om Relationscheck® hittar du här.

Enstaka samtal

Önskar du/ni ha extra samtal utöver samtalen i paketet så kostar det 1.195 kr inklusive moms per samtal (40 min) för privatpersoner och exklusive moms för företag.

Välgörenhet

10 procent av fakturerat belopp går direkt till One Tree Planted för att plantera träd. Detta har jag gjort sedan jag började arbeta som coach och det kommer fortsätta vara en grundpelare för Utan Filter®.

Jag erbjuder månadsabonnemang för individuell coaching och parcoaching.

Samtalen kan ske antingen digitalt eller över telefon. Priserna är oberoende av hur samtalen genomförs.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.