Referenser – Irina

Många letar efter en riktigt bra coach. Hur vet man då att coachen man har hittat är en duktig coach? Man kollar på hens referenser!

Många av mina klienter säger att jag är en riktigt bra coach. Läs gärna referenserna!  Letar du efter en bra parcoach eller en duktig coach?
Irina – ICF Certifierad coach ACC

Nedan berättar mina klienter om hur det är att samarbeta med mig som coach. Jag är hjärtligt tacksam för deras mod och generositet när de väljer att berätta om sina upplevelser.

Fler referenser kan du hitta på min LinkedIn-profil.

Du är varmt välkommen att boka vårt första kostnadsfria samtal via knappen nedan.

Ingrid

Är så glad att jag hittade till Irina! Uppskattade att våra möten var dynamiska och spännande. Inget blev som jag väntade mig men mina problem kändes äntligen hanterbara tack vare hennes hjälp. Irina är professionell men samtidigt personlig. Hon vänder mina tillkortakommanden till styrkor. Hon utmanar mig men stöttar och hejar på. Tusen tack Irina!

Ingrid LindecrantzIngrid Lindecrantz·
Guest Service and Booking agent presso Vacasa_italy Guest Service and Booking agent presso Vacasa_italy

Elise

Jag fick förmånen att bli coachad av Irina och hon är otroligt varm och inkännande. Jag fick ett direkt förtroende och jag kunde med lätthet öppna mig för henne. Vi kunde också skratta ihop vilket var otroligt härligt. Irina är grym, kan verkligen rekommendera henne!

Elise EdbergElise Edberg·
Fritidsledare🔸Ledare🔸️fokus på hälsa🔸️Licencierad Kostrådgivare🔸️Pedagog🔸schemaläggare🔸struktur, tydlighet och förutsägbarhet🔸Fritidsledare🔸Ledare🔸️fokus på hälsa🔸️Licencierad Kostrådgivare🔸️Pedagog🔸schemaläggare🔸struktur, tydlighet och förutsägbarhet

Emile

Om du inte har varit med om att bli coachat av någon som är en kämpe på att se, tänka i realtid och få dig att vidga dina perspektiv, ta kontakt med Irina Iselind.

Förändring kräver övning, men att hitta det som redan finns och ta upp det till ytan kan ge så mycket kraft, mod och glädje. Jag tror att det är det som en bra coach gör.

I samtal med släkt och vänner finns alltid relationen med samtalspartnern med i bakgrunden, men hos en coach är man bara en lärande individ.

Min skepsis mot yrket är borta i alla fall. Varmt rekommenderat.

Emile van Bergen
Software engineer computer vision at Kapsch TrafficComSoftware engineer computer vision at Kapsch

Chatarina

Jag kan varmt rekomendera Irina som coach. Irina är högst närvarande och har en förmåga att få mig att gå ett steg till i mina tankar och känslor. Jag har verkligen fått en annan vinkel på mina tankar efter att jag har haft samtal med Irina.

Chatarina Israelsson
Individ och teamutveckling bevarande av utrotningshotade djur.

Anette

Jag har haft förmånen att ha Irina som coach under drygt 6 månader. Irina är oerhört skicklig på att få mig som klient att komma i kontakt med mina känslor. Känslor som jag ibland inte ens visste att jag hade.
Hon lotsar med en fast, trygg och oerhört varm hand mig framåt i processen och jag går från klarhet till klarhet. Irina är precis lagom utmanade och hjälper mig att hitta svaren som jag själv har men som jag haft svårt för att hitta.
Om du vill ha en riktigt bra coach med gedigen utbildning och stor erfarenhet kan jag varmt rekommendera Irina. Hon är fantastisk!


Anette Eklund
Agile Coach/Business Developer

Kristofer

Irina är en skicklig coach med förmågan att hantera svåra ämnen, tränga djupare in i känslor och få loss inre knutar i hennes klienters medvetande. Jag känner också Irina som en seriös och ärlig samarbetspartner med vilken man kan bolla idéer och göra djupare analyser på ett konstruktivt sätt.

Kristofer Wåhlander
Conductor, Public Speaker, Leadership coach & Arts School directorConductor, Public Speaker, Leadership coach & Arts School director

Daniel

Den lite svävande känslan av:
Är hon med mig eller mot mig?
Den är obetalbar.
Irina Iselind balanserar detta galant – det tar emot som bara den, mina svar måste liksom värka fram. Och det finns en behaglig följsamhet som gör att jag tittar upp för nästa fråga.
”Hon är med mig” känner jag tydligt.
Irina är fylld av förmåga att dansa i stunden i samtalet.
Kunnig i mycket vid och djup mening.
Resultat, ja det höstar jag in.
Och effekt, ja den känner jag.
Ofta i händerna.
Irina Iselind är en fantastiskt bra coach.
Har inte stött på nån bättre, faktiskt.

Daniel Stjernfeldt Kapacitetskreatör | Malmö stad | Rädda barnen

Karin

Irina är en fantastisk coach och medmänniska med ett genuint intresse för att hjälpa människor och förbättra vår värld. Hon är professionell, förtroendeingivande, varm, positiv, lyhörd, omtänksam, intelligent och skicklig på att sammanfatta dina tankar och vad du egentligen har sagt och kommit fram till.

Stämningen vid våra samtal var varm och upplyftande. Irina ställde frågor och gjorde övningar med mig som fick mig att öppna mig, tro på min förmåga och inse att jag har alla svaren inom mig själv. Pusselbitarna föll på plats och jag vet nu vad jag vill. Jag uppnådde mina mål och vet idag vilket yrke jag ska skola om mig till samt vilka personliga egenskaper jag ska jobba med och lyfta fram. Jag är oerhört tacksam och glad över att fått möjlighet att bli coachad av Irina och rekommenderar henne varmt till alla som vill hitta, förstå och nå sina mål.

Karin Tylemo
Trädgårdsstuderande med stort kundfokus, engagemang och förmåga att se möjligheter

Natalie

Irina är en fantastisk coach som lyssnar in vad du säger på ett väldigt naturligt sätt. Hon hör inte enbart vad du säger utan läser även in allt som inte sägs. Irina släpper dig inte förens du når ditt mål, hon vill att din handlingsplan ska vara välförankrad. Hon har en klokhet, en välvilja, ett lugn och en trygghet. I våra samtal har hon fått mig att tänka på nya sätt och hittat saker som jag tidigare inte förstått har varit viktiga för mig. Jag rekommenderar varmt Irina som coach och är otroligt glad över att blivit coachad av just Irina. Hon är unik!

Natalie Alexandersson
Diplomerad coach, Försäljningschef

Sean

I had the pleasure of being coached by Irina during a period of a couple of months. I wanted to discuss my high stress levels, life, career and business which are areas I had struggled with. As an engineer I have good tools and knowledge to tackle hard problems, i.e. calculate and optimize quantifiable things. But I lack skills in soft problems, i.e how you feel, stress, life work balance, people skills, etc. I felt that I needed more development in soft areas which is why I reached out to Irina.

Irina gave me good tools and clarified some things regarding myself, that I had not thought of. The new knowledge about myself was very valuable to better understand myself and what drives me. Irina’s coaching style is very supportive. She guides and asks questions, so you can find the answers yourself. She will not provide the answers. This is valuable because it is better that you are taught to find the solutions, instead of someone else solves your problems. It is better to teach a man to fish, than to give hime a fish. All in all, I feel better equipped to face my problems and difficulties after this coaching session. I can highly recommend Irina as a coach if you have some soft problems you want to discuss, or want to develop yourself. Good job, Irina! 5 out of 5! 🙂

Sean Mert
Quantitative Analyst at PriorNilsson Fonder

Pavel

Det var jag själv som uppnådde mina mål. Det var jag som fick jobba hård för att nå ditt jag ville… eller snarare bestämde jag att starta en ny resa istället:) Det var Irina som påminde mig om att jag faktiskt är jättestark och kan göra allt, även de saker som jag är rädd för. Irina blev en viktigt person som lyssnar och ställer oväntade men enkla frågor. Det finns tekniker i coachning som man kan lära sig, men man kan aldrig ta examen i ödmjukhet, empati eller intresse för andra människor. Dessa egenskaper gör Irina till en unik jedi-mästare i förmågan att känna för andra.

Pavel Kopylov
Innovation, strategy & legal consultant and educator specialised in digital and life science innovations, AI, Io

Jenny

Irina är en fantastisk coach. Hon är inlyssnande, närvarande och framförallt så hör hon det som säga mellan raderna. Irina hjälpte mig som klient att ta de stora, men också utmanande stegen mot mitt mål. Jag är så tacksam för att du var min coach!

Jenny Svensson
Hjälper drivna kvinnor att skapa hormonell balans så de kan återfå sin energi, hälsa och livsglädje

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.