Vem behöver en coach?

Jag vill vara brutalt ärlig: du behöver ingen coach. Ingen av oss behöver en coach.

Däremot vill jag ställa en annan fråga: VILL du ha en coach?

Jag utgår från mig själv. Jag skulle aldrig erbjuda någon något jag inte tror på.

Jag vet vilken magi coaching kan skapa. Jag har själv upplevt hur coaching har hjälpt mig mot mina mål. Och jag kommer troligen alltid ha en egen coach.

Det är så viktigt för mig att ha någon som tror på mig under mina mörkaste timmar. Någon som ser mina styrkor när jag själv tvivlar på mig. Någon som påminner mig om det högre syftet när jag grubblar över smådetaljer. Någon som bekräftar mina små segrar när jag själv har svårt att se dem. Någon som jag kan lita på fullt ut.

Det är inte för alla. Ingen behöver en coach. Men många skulle nå längre av att ha en.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.